Naslovnica Perzijski jezik i književnost Perzijski jezik: početni nivo studija- nova knjiga!

Perzijski jezik: početni nivo studija- nova knjiga!

73
0

Kulturni centar Ambasade IR Iran sa ponosom predstavlja novu knjigu/udžbenik “Perzijski jezik: početni nivo studija za početnike”, a autori su cijenjeni prof. dr. Hossein Hajari i prof. dr. Munir Drkić
Knjiga “Perzijski jezik: početni nivo studija za početnike” napisana je za potrebe učenja savremenog perzijskog jezika na univerzitetima u Bosni i Hercegovini i na prostoru zapadnog Balkana. Namijenjena je prevashodno studentima prve i druge godine studija, odnosno svima koji se po prvi put žele upoznati s perzijskim jezikom. Zamišljena je kao dopuna knjizi “Osnove perzijskog jezika: gramatika s vježbama”.

Ova knjiga zajednički je izdavački poduhvat Univerziteta u Sarajevu – Filozofskog fakulteta i Organizacije za istraživanje i pisanje univerzitetskih udžbenika u oblasti islamskih i humanističkih nauka (SAMT) iz Teherana, a uz pokroviteljstvo Kulturnog centra Ambasade IR Iran.
Iskreno se nadamo da će se ova knjiga sa uživanjem izučavati i da će se isto tako sa uživanjem iz ove knjige podučavati.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime