Naslovnica sve Saadi fondacija poziva na multimedijalno predstavljanje prvog koraka učenja perzijskog jezika

Saadi fondacija poziva na multimedijalno predstavljanje prvog koraka učenja perzijskog jezika

23
0

Potreban je jedan od najboljih načina za povećanje efikasnosti treninga, upotreba multimedije (Multimedije) na temu obuke. Multimedijalni sadržaj može biti dizajniran, proizveden i predstavljen na mreži (na mreži) ili van mreže (na CD-u). Multimedija sadržaja rezultat je upotrebe različitih medija kao što su video, fotografije, audio i tekst u proizvodnji ove vrste softvera.

Mnogo je prednosti korištenja multimedijskog sadržaja, uključujući: korištenje mirnih ili pokretnih slika ili filmova umjesto teksta; Korištenje zvuka i muzike uz dizajn; Upotreba različitih rekreativnih alata i igara za sprečavanje umora; Stimulisanje vizuelne memorije kod ljudi i povećanje obrazovne efikasnosti; Brže, efikasnije i održivije učenje; Radite i pokazujte stvari koje obično ne bi bile moguće; Uštedite troškove treninga i korisničkog vremena.

Sadržaj osmišljen u fondaciji Saadi, osim što je multimedijski, ima i važnu osobinu interaktivnosti. Svrha ovog sadržaja nije samo pružanje obrazovnih sadržaja, već korisnici istovremeno komuniciraju sa sadržajem, uvježbavaju željene teme i primaju povratne informacije o svojim aktivnostima.

Obrazovna tehnologija i grafika Interaktivni multimedijalni sadržaj knjige iz prvog koraka prvi su put osmislili stručnjaci Azfa (podučavanje perzijskog jezika koji ne govore perzijski jezik) za podučavanje perzijskog jezika na početnom nivou.

 

  1. Dizajn zasnovan na knjizi “Prvi korak” za početnički nivo
  2. Upotreba teksta, slike, zvuka i videa u dizajnu sa svjetski poznatim uzorcima dizajna (Mayer i Merrill)
  3. Način učenja u formi samoučenja prilagođen brzini učenika
  4. Interakcija u svakoj etapi učenja
  5. Prezentacija načina učenja na svakom koraku
  6. Mogućnost realizacije online i offline (preko CD-a)
  7. Dizajnirajte sa najsavremenijim i najsnažnijim softverom

Više informacija na: http://s1f.ir/e1ststep i http://www.saadifoundation.ir

 

 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime