Naslovnica sve Pet iranskih provincija odabrano je za obilježavanje Svjetskog dana turizma

Pet iranskih provincija odabrano je za obilježavanje Svjetskog dana turizma

15
0

Pet iranskih provincija, kao predstavnici cvjetajućih i tradicionalnih destinacija za putovanja, odabrano je za održavanje posebnih proslava na Svjetski dan turizma.

“Šestodnevna proslava trebala bi se održati u provincijama Ardabil, Kordestan, Kermanshah, Kerman i Fars kao predstavnici novih i tradicionalnih putnih ruta u zemlji”, najavio je zamjenik ministra turizma Vali Teymouri Srijeda.

U posljednjih nekoliko godina, Ministarstvo kulturnog nasljeđa, turizma i obrta pokušalo je iskoristiti prednosti važnih događaja poput Svjetskog dana turizma kako bi pomoglo u uvođenju manje poznatih destinacija i skrenulo pažnju lokalnim vlastima i ljudima na važnost turizma, objasnio je Teymouri.

S jedne strane, odabir Ardabila, Kermanshaha i Kurdistana temeljio se na politici definiranja nove turističke rute na sjeverozapadu zemlje.

S druge strane, Kerman i Fars nalaze se uz tradicionalnu i povijesnu turističku rutu zemlje, koja bi trebala ostati pod reflektorima paralelno s definicijom novih turističkih ruta.

27. septembar poseban je dan za potencijalne putnike i sve poznavaoce turizma: Svjetski je dan turizma! Međutim, po drugi put u 40-godišnjoj povijesti ove prilike, koja se održava usred duboke globalne ekonomske recesije, gubitka radnih mjesta, zaustavljenih letova, kao i zatvaranja i zatvaranja zbog pandemije koronavirusa.

IZVOR

 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime