Naslovnica Iranska historija, umjetnost i kultura Iranska tradicionalna muzika Poziv za učešće na 35. Međunarodnom muzičkom festivalu „Fadžr“

Poziv za učešće na 35. Međunarodnom muzičkom festivalu „Fadžr“

140
0

Muzički festival „Fadžr“ je multižanrovski festival koji se svake godine održava u Teheranu, u Iranu. Ove godine, obilježavajući 35. godišnjicu postojanja, program festivala će obuhvatiti više od 80 dešavanja u vidu nastupa uživo, filmskih projekcija, panel diskusija i istraživačkih konferencija. Sa svojih sedam scena Muzički festival „Fadžr“ iz godine u godinu predstavlja niz najinovativnijih i najuticajnijih izvođača raznovrsnih žanrova, od klasične muzike svijeta, popa i folka, pa do savremene muzike. Festival se održava u živopisnoj koncertnoj dvorani „Vahdat“ čija arhitektura daje posebnu čar izvođenjima.

Materijal potreban za prijavu:

– KOMPLETAN VIDEO: Izričito se preporučuje slanje linka ka kompletiranom video materijalu. Video mora dočaravati nastup onako kako će biti izveden na Festivalu, sa svim izvođačima koji će učestvovati na Festivalu

-U obzir dolaze video materijali postavljeni na You Tube ili Vimeo, kao i Audio Samples linkovi

– TEHNIČKA SPECIFIKACIJA: Kompletna tehnička specifikacija opreme, ozvučenja, osvjetljenja, scene i osoblja potrebnih za nastup.

-Linkovi veb-sajta i profila na društvenim mrežama izvođača/ansambla

-Kopije pasoša svih učesnika nastupa, kao i formalne fotografije svih učesnika u boji u digitalnom formatu

Uslovi i propozicije:

-Izvođači su plaćeni za svoj nastup.

-Festival obezbjeđuje smještaj i lokalni transfer dok u većini slučajeva troškovi avionskih karata nisu pokriveni od strane Festivala.

-Prava na snimanje audio i video zapisa nastupa, kao i korišćenja istog od strane TV i drugih medija isključivo zadržava Festival. Festival će učesnicima dostaviti master kopije zapisa isključivo za ličnu upotrebu.

-Rok za prijavljivanje je 10. novembar 2019. godine.

Način prijavljivanja:

Molimo zainteresovane da zahtjevni materijal pošalju na adresu elektronske pošte:

intl@fajrmusicfestival.com

Adresa Festivala:

‎5th Floor, Vahdat Hall, Ministry of Culture, Shahriar St., Hafez St., Tehran 11, IRAN

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime