Naslovnica Galerija u Ferhadijia Kursevi za učenje Dodijeljene diplome polaznicima kursa perzijskog jezika za jesenji semestar 2019.

Dodijeljene diplome polaznicima kursa perzijskog jezika za jesenji semestar 2019.

44
0

Tokom ceremonije obilježavanja “Noći Yalda” dodijeljene se diplome ljubiteljima iransko-islamske kulture i historije, odnosno polaznicima kursa koji su uspješno završili tri nivoa perzijskog jezika tokom jesenjeg semestra 2019. g. (1398).

Na ovoj ceremoniji koja je održana 27. azera 1398 g. (2019) dodijeljeno je ukupno 27 diploma polaznicima kursa perzijskog jezika za jesenji semestar.

Predavači su tokom ceremonije govorili o metodama organiziranja kurseva perzijskog jezika i udžbenicima instituta Bonyad-e Sa’di, te su istovremeno ukazali na veliki interes i zalaganje koje su polaznici pokazali tokom učenja perzijskog jezika. Predavači su dodali da su veoma zadovoljni zalaganjem koje su polaznici pokazali tokom trajanja ovog kursa.

Prisutni su na ovoj ceremoniji mogli uživati u gledanju videa o “Noći Yalda”, te su od predavača mogli slušati o običajima i tradiciji obilježavanja ove noći u Iranu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime